3IDN is er!

3IDN, drie ideeën, drie meningen, drie persoonlijkheden. 3IDN staat voor drie vrienden, drie HR professionals, drie mensen met een eigen ontwikkeling en daardoor een eigen kijk op elk probleem. Vanuit een vriendschap die ontstaan is tijdens de opleiding HRM in Leiden is een samenwerking gegroeid waarin ruimte is voor een eigen mening en kritische blik op elkaar, organisatie vraagstukken, maatschappelijke problemen en zakelijke opdrachten. We hopen op dit blog een beeld te kunnen geven van wat ons bezighoudt, waar we aan werken en waarom wij elk vraagstuk op kunnen lossen!

Onze namen zijn David van der Gaag, Joost van de Meer en Paul Stotijn. Over onze persoonlijke achtergrond kun je meer lezen bij 3IDN. Op dit blog plaatsen we artikelen over onderwerpen die ons interesseren, waar we een mening over hebben of die we graag met anderen delen. De onderwerpen zijn breed, maar altijd HR gerelateerd.

We hebben veel ideeen om onze werkzaamheden uit te breiden en de komende tijd werken we hard aan onze artikelen, ons bedrijfsplan en mogelijke opdrachten. Als je interesse hebt om met ons samen te werken neem dan contact op!
--
door: 3IDN

Geen opmerkingen:

Een reactie posten